• banner3
  • banner2
  • banner1

Produk Artikel

XPS papan insulasi panas geus teuas extruding polystyrene insulasi panas, bahan utama polystyrene, ku persen tangtu aditif (retardant seuneu, warna mastetbatch, talcum bubuk), anu extruding ku pemanasan dina kontrol kualitas ketat, kinerja tinggi teuas foaming plastik kalawan sayang madu ditutup struktur sél ogé disebut adiabatic extruding polystyrene foaming plastik, éta ngaran pondok XPS.

Arrivals anyar

Kami reueus nampilkeun nu "Worth" brand, a-kelas munggaran jeung produk ngebon affordable na accessories.aiming pikeun mantuan nyieun hiji ngebon gaya hirup nikmat & pikeun ningkatkeun pidangan standar hirup hadé.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Key