• banner3
  • banner2
  • banner1

Produk Artikel

XPS papan insulasi panas geus teuas extruding polystyrene insulasi panas, bahan utama polystyrene, ku persen tangtu aditif (retardant seuneu, warna mastetbatch, talcum bubuk), anu extruding ku pemanasan dina kontrol kualitas ketat, kinerja tinggi teuas foaming plastik kalawan sayang madu ditutup struktur sél ogé disebut adiabatic extruding polystyrene foaming plastik, éta ngaran pondok XPS.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !