• banner3
  • banner2
  • banner1

Избрана Производи

XPS топлинска изолација одбори е тешко екструдирање стиропор изолација на топлина, главниот материјал е полистирен, со одреден процент на адитиви (оган retardant, боја mastetbatch, талк во прав), која е екструдирање со загревање под строга контрола на квалитетот, со високи перформанси хард пенење пластика со саќе затворена клеточна структура, исто така, се нарекува adiabatic екструдирање стиропор пена пластика, тоа е кратко име XPS.

Нови пристигнувања

Ние сме горди да го претстави "вреди" бренд, прва класа и прифатлива градинарски производи и accessories.aiming да им помогне создавање на пријатно градинарството начин на живот и за подобрување на животниот стандард.

WhatsApp Online Chat !