• banner3
  • banner2
  • banner1

Products Bintang

XPS Boards jampel panas wis hard extruding polystyrene jampel panas, materi utama polystyrene, karo persen tartamtu aditif (retardant geni, werna mastetbatch, talcum powder), kang extruding dening panas ing kontrol kualitas ketat, kinerja dhuwur hard foaming plastik karo Honeycomb ditutup struktur sel uga disebut adiabatic extruding polystyrene foaming plastik, iku jeneng short XPS.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart

WhatsApp Online Chat !