• banner3
  • banner2
  • banner1

Products Bintang

XPS Boards jampel panas wis hard extruding polystyrene jampel panas, materi utama polystyrene, karo persen tartamtu aditif (retardant geni, werna mastetbatch, talcum powder), kang extruding dening panas ing kontrol kualitas ketat, kinerja dhuwur hard foaming plastik karo Honeycomb ditutup struktur sel uga disebut adiabatic extruding polystyrene foaming plastik, iku jeneng short XPS.

Baru

We are bangga kanggo saiki "Worth" account, a-kelas kapisan lan produk gardening terjangkau lan accessories.aiming kanggo nggawe gardening gaya urip nyenengake & kanggo nambah standar urip luwih.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Key